Полтава форум

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

Нацисты в Полтаве
Admin
сообщение 9.9.2006, 10:39
Сообщение #1



Группа: Администраторы
Сообщений: 863
Регистрация: 28.4.2005




Интересное открытое письмо на форуме МИДа Украины:
Цитата
Від імені мешканців м. Полтава звертаюсь до вашого почуття людяності і прошу: будь-ласка, зверніть увагу на ситуацію, що склалася в нашому місті. 
Ллється кров, страждають безневинні люди і нікому нема до цього ніякого діла. Байдужість органів місцевої влади та міліції – вражаюча, адже в місті діє зухвале неофашистське угрупування, очолюване начальником обласного ОВІРу паном Віктором Івановичем Бондаренком. 
Задіяні засоби масової інформації та місцеве телебачення з метою розпалити нелюдські настрої серед громадян Полтавщини, і їм це вдається. 
Будівлі в місті обписано фашистськими лозунгами та символікою... та що там будівлі в місті... – вже рік при вході в обласний ОВІР, розташований у самому центрі Полтави, на стіні майорить напис: „Бий хачів та нігерів”.Завітайте - пимилуйтесь! 
Завітайте й до обласної лікарні і запитайте про кількість побитих та порізаних громадян кавказької та інших національностей, що туди потрапляють, і вам стане моторошно. 
У дискоклубі „Спайдер”, постійно збирається група молодиків, що чинять бійки з молоддю інших національностей, а розпорядження про те кого, як і чим треба бити надає їм родич Бондаренка В.І., між іншим, співробітник міліції. 
Місцеві мешканці також живуть у страху, та бояться про це навіть вголос говорити, адже мова йде про „крупну шишку” у місті.
Були вже в Полтаві і київські журналісти. Займались питанням кривди та злочинів по відношенню до сім’ї Руслана Багаєва (чеченця). То ви гадаєте допомогло? Наступного ж дня, після трансляції передачі на каналі „1 + 1”, Бондаренко В.І. особисто виступив на місцевому телебаченні: оббрехав і (вибачте) „обплював” не тільки Багаєва та його родину, але й канал „1 + 1” і його ведучу. 
То що ж це коїться? 
Де ж ті „права людини”, що про них йдеться у всьому світі? 
Чому ми про них згадуємо лише коли мова йде про зневагу та знущання з наших дітей та родичів за кордоном? 
Шкода своїх дітей – то чому тоді нам байдуже до знущань і глузувань з чужих дітей, що приїздять в нашу країну? 
Чому ми дозволяємо нелюдам паплюжити імідж України? 
До яких жахливих наслідків це призведе? 
Скажімо, організатори цих заходів на Полтавщині – є люди хворі. Але чому тоді вони займають посади в міліції? 
Хіба недостатньо в Україні спеціалістів-медиків для проведення психологічних тестів та тренінгів, та, врешті решт, перевірок стану психічного здоров’я членів особового складу міліції, не говорячи вже про моральні якості людей цієї надто важливої для країни професії?


Лозунги на стене видел часто, еще удивлялся соседством с ОВИРом, ведь затереть его - дело 5-10 минут. Студентов-иностранцев полно в городе. Неужели все так запущено? Ведь не в России живем?

Интересны ваши комментарии.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение

Сообщений в этой теме






Ответить в данную темуНачать новую тему

 



RSS Текстовая версия Сейчас: 12.5.2024, 1:43
<% SAPE %>



Форум Полтавы - Полтавский форум

email: [email protected]